Ines biro

Arhitektonski Biro Ines bavi se projktovanjem, dizajnom enterijera, 3d vizualizacijom u arhitekturi.
Od 2012. nudimo I Outsource tip saradnje.


Ines biro osnovan je 1990. Godine u Beogradu. Od samog osnivanja do današnjeg dana fokusirani smo na razvoj učenje i unapređivanje. Sa zadovoljstvom izdvajamo da naši klijenti dolaze iz celog sveta i da imamo međunarodno iskustvo na projektovanju raznih tipova objekata, među kojima su stambeni, komercijalni, sportski, proizvodni itd. Trenutno sarađujemo sa partnerima iz Amerike, Australije, Rusije i Švedske.

Arhitektura je naša osnovna delatnost. Uz to bavimo se dizajnom i projektovanjem enterijera, statičkim proračunima konstruktivnih sistema, projektovanjem inženjerskih mreža i upravljanjem projektima. Naš tim sastavljen je od mladih arhitekata i iskusnih inženjera i kao takav omogućava nam optimalan spoj kreativnosti, kvaliteta i brzine u rada.

Proces našeg rada obuhvata sve faze od konceptualnog rešenja, preko razrade projekta sve do rešavanja detalja i odabira materijala za enterijer i eksterijer. Posebnu pažnju obraćamo na energetsku efikasnost, kao i zaštitu životne sredine.

Ukoliko nas odaberate za saradnju na Vašim projektima, slobodni smo da vam obećamo potpunu posvećenost, originalnost i profesionalnost.

Uspešnu realizaciju ideja želi Vam Ines Tim!

Kontakt informacije